Blog: Bruiloft als spoedje

Het zal je maar gebeuren: Nog een paar dagen tot je bruiloft. Alles is tot in de puntjes geregeld. Jurk/pak, feestlocatie, catering, bruidstaart en een fotograaf. Maar dan belt de fotograaf -die de mooiste dag van je leven voor je vast zou leggen- af. Klinkt als een doemscenario nietwaar? Toch is dit iets wat regelmatig voorkomt. Vaak is de oorzaak onverwachtse ziekte van de fotograaf. Een enkele keer gaat het om oplichting of een vervelende miscommunicatie.
Wat de oorzaak ook is, de oplossing is het belangrijkst. Deze maand was ik de oplossing voor bruidspaar Dirk en Arien. Vrijdag 2 september fotografeerde ik hun bruiloft, waarvan ik een week eerder niet wist dat ik ‘m zou fotograferen.

2016-09-bruiloft-spoedfotograaf-m

De feest- en trouwlocatie was kasteel Sterkenburg nabij Utrecht. Een klein kerkje in Odijk was de locatie voor het kerkelijke huwelijk. Ondanks het ontbreken van voorbereiding ging het allemaal erg soepel. Het bruidspaar kon een week later al genieten van de mooie fotoserie, waarvan een selectie bij deze blog staat. Mijn flexibiliteit als zelfstandig journalist en mediamaker maakt het mogelijk om vaak op korte termijn reportages te maken. Met spoed op zoek naar een fotograaf? Neem contact op, en wellicht kan ik je uit de brand helpen!